Andere producten van Annelieze Haarwerken en Pruikenstudio nabij Nijmegen

Ook voor behandelingen met Mediceuticals

Wij bieden naast haarwerken en pruiken ook andere oplossingen voor haarverlies en problemen van uw hoofdhuid. Wij maken gebruik van het dermatalogische merk Mediceuticals die gespecialiseerd is om het haar en hoofdhuid in optimale conditie te brengen en houden. Deze producten zijn pH vriendelijk, wax, olie en vetvrije formules. Mediceuticals is geschikt voor elk type haar en hoofdhuid. 

Ook producten van Mediceuticals bij Annelieze Haarwerken en Pruikenstudio nabij Nijmegen

Specifieke behandeling bij hoofdhuidproblemen

Annelieze Haarwerken en Pruikenstudio is een gecertificeerd instituut van Mediceuticals. Dit betekent dat wij deze dermatologische producten mogen gebruiken om problemen van haar en hoofdhuid te behandelen. Bijvoorbeeld bij psoriasis kan 90% procent van het huidprobleem met Mediceuticals verholpen worden. Ook bieden wij behandelingen van Mediceuticals tegen hoofdhuidaandoeningen zoals roos, dermatitis en verschillende vormen van haaruitval. Met onze microscoop kunnen wij uw hoofdhuid analyseren en 200 maal vergroot laten zien. Voor en na de behandeling. Mediceuticals wordt door oncologen en dermatologen aanbevolen.

Onderhoud van haarwerken

In onze studio zijn onderhoudsproducten te koop voor synthetisch haar en echt haar. 

  • Shampoo
  • Balsem
  • Maskers
  • Conditioner spray
  • Hairspray 

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud voor uw pruik. U kunt een afspraak maken om het haarstuk te laten wassen, stijlen, in model brengen en knippen. Reparaties aan het haarwerk kunnen tevens ook door ons worden verzorgd.