Werkwijze Annelieze Haarwerken en Pruikenstudio

Goed advies bij uw pruik of haarwerk

Elke situatie is anders

U gaat een pruik of haarwerk nemen? Het is dan van belang daar goed advies bij in te winnen. Bij Annelieze Haarwerken en Pruikenstudio nemen we uitgebreid de tijd om naar uw specifieke situatie te kijken en welke middelen daar het best bij aansluiten. 

Wie helpt u?

Als u een afspraak maakt wordt u geholpen door Annelieze. Zij heeft langdurige ervaring in het kappersvak. Ruim 35 jaar heeft ze haar eigen kapsalon gehad waar zij op hoog niveau het vak heeft uitgevoerd. Hierdoor is zij goed in staat pruiken passend bij uw gezicht in model te knippen.

Gaandeweg heeft zij een affiniteit ontwikkeld voor het helpen van mensen met haar- en hoofdhuidproblemen. Dit heeft haar ertoe gedreven de benodigde diploma’s en certificaten te behalen om goed haarwerk en maatwerk te leveren.

Wat Annelieze het mooist aan haar vak vindt is dat ze mensen in een moeilijke situaties kan helpen. Cliënten zijn vaak radeloos. Het is prachtig als het lukt deze mensen van een mooi haarwerk te voorzien waardoor ze zelfverzekerder weer de studio verlaten.

De studio in Groesbeek

Hoe verloopt een intake?

Bij een intakegesprek wordt u ontvangen in onze studio. Met een kopje koffie of thee hebben we een vrijblijvend gesprek om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. We bespreken uw haarprobleem en de onderliggende oorzaak. Aan de hand van modellen en kleuren laten we u zien wat de verschillende mogelijkheden zijn en bespreken we de bijbehorende voor- of nadelen. Ook kunnen we andere producten via de leverancier voor u laten bezorgen om bij ons in de studio te bekijken. 

Vergoeding door de zorgverzekering

Met een verwijsbrief van uw arts is uw haarwerk in veel gevallen te declareren bij uw zorgverzekering. Neem uw verzekeringspas mee en we vertellen u aan de hand van de vergoedingenwijzer hoeveel u kunt declareren.

De basisvergoeding door de zorgverzekering in 2019 is €436. Bent u aanvullend verzekerd, dat verhoogt hierdoor de vergoeding. Wij hebben contracten met alle verzekeringen lopen en regelen graag de declaratie voor u.

Chemokuur

Als u een chemokuur moet ondergaan vallen meestal tussen de tweede of derde week uw haren uit. Dit kan erg confronterend en emotioneel zijn. Wij adviseren u uw pruik al voor de behandeling te regelen. Dat geeft rust. Ook omdat u zich vaak tijdens een kuur of bestraling niet lekker voelt. Het kiezen van een pruik kan dan een zware opgave worden. We kunnen ook een pruik voor u reserveren. Als uw haar niet uitvalt, bent u natuurlijk niet verplicht deze af te nemen.

Bijkomend voordeel van een bezoek voor uw kuur is dat we uw eigen haar, kleur, type en model nog kunnen bekijken. Dit maakt het voor ons makkelijker u te begeleiden bij het vinden van een geschikte pruik. We kunnen dan snel handelen en u een grote zorg uit handen nemen. Wij helpen u er doorheen, zo nodig ook met het haar te verwijderen. Wij nemen ruim de tijd voor u. Ook om turbans of mutsjes uit te zoeken. Uiteraard bieden we ook onderhoudsadvies voor uw pruik. Tevens bieden we nazorg.

We bieden ook een klinisch behandelplan van Mediceuticals, speciaal voor mensen met een chemokuur. Dit is volledig op natuurlijke basis. Omdat de hoofdhuid door de chemokuur vaak gevoelig, droog en schilferig wordt, kunnen we deze producten aanbieden om te verzachten en te verkoelen.

Voor meer informatie belt u naar
024 3973421 of 06 20413711